Grad Slavonski Brod
03/02/2019
admin (1 article)
Podijeli

Grad Slavonski Brod

 

Grad Slavonski Brod podupire sudjelovanje mladih u stvaranju kulturnih sadržaja namijenjenih svim građanima. Upravo s tim ciljem, Grad je kulturnim i umjetničkim udrugama, koje rade s mladima i za mlade, dao na korištenje prostore Centra mladih. U ovom gradskom prostoru članovi udruga s područja Slavonskog Broda održavaju probe, kreativne radionice, koncerte izložbe, projekcije i druge aktivnosti.

 Projektom Kulturni centar mladih nastoji se dodatno unaprijediti postojeći koncept upravljanja Centrom mladih kroz javno-civilno partnerstvo. Naime, predviđeno je uspostavljanje novog, modernog modela koncepta upravljanja slavonskobrodskim Centrom mladih kao rezultat suradnje javnog, obrazovnog, civilnog i privatnog sektora te građana Slavonskog Broda.

Nositelj projekta je Kazališna družina Ivana Brlić Mažuranić, a partneri su Grad Slavonski Brod, Kazališno–koncertna dvorana Ivana Brlić-Mažuranić , Udruga Kino Klub Paluba 7, Udruga Kameleon i Mreža te Fotoklub Kadar SB. Na ovakav način udruge mladih, koje imaju i najbolji uvid u to koji sadržaji su zaista potrebni na području Slavonskog Broda, dobivaju priliku postati nositeljima društveno-kulturnih aktivnosti. Istovremeno, i Centar mladih dobiva važnu ulogu u razvoju kulturno-umjetničke ponude za mlade u Slavonskom Brodu.

Ovaj projekt je od iznimne važnosti ne samo za Grad, ustanove i udruge s područja kulture, nego i za same korisnike koji će dobiti na raspolaganje čitav niz zanimljivih sadržaja. Najveća prednost ovog projekta je što svim sudionicima omogućuje pravo na besplatno sudjelovanje u svim aktivnostima, bez obzira na njihovu dob ili bilo koji drugi kriterij.

 

 

 

 

 

Facebook komentari
#wpdevar_comment_2 span,#wpdevar_comment_2 iframe{width:100% !important;}
admin

admin