Trikovi i efekti dizajniranja – Bajke
15/05/2020
kulcentar (314 articles)
Podijeli

Trikovi i efekti dizajniranja – Bajke

Kazališna družina “Ivana Brlić-Mažuranić” priprema još jednu kreativnu radionicu za male, ali i za velike koji se još uvijek vole igrati!:)

Ovog puta možete naučiti neke trikove i efekte kod dizajniranja, npr. kako stvoriti efekt starine ili metala na predmetima!

U današnjoj radionici Lutkarstva u izolaciji i vi na trenutak možete postati kralj ili kraljica, princ/princeza, vitez, dvorska dama…

Stvorite svoju bajku i budite glavni lik!

Uključite se u raspravu na događaju Facebook stranice Kazališne družine: https://www.facebook.com/events/905602996529682/

Radionica će se održati 15. svibnja 2020. od 18 do 20 sati na navedenom linku.

Radionicu pripremaju i vode: Darija Vlajnić i Valentina Srnojević

Tehnička podrška: Ivan Barišić

Sudjelovanje je besplatno!

Prijava:
‼️NAPOMENA: *Prijavom na obrazac dajem izričitu informiranu privolu za potrebe fotografiranja, praćenja i promocije projektnih aktivnosti, u svrhu provedbe projekta „Kulturni centar mladih – Razvoj javno-civilnog partnerstva u kulturi u Slavonskom Brodu (KUL centar)“- snimanju, prikupljanju i obrađivanju fotografija, audio i video zapisa djeteta nastalih tijekom odvijanja projektnih aktivnosti na projektu te objavljivanju fotografija i zapisa na svojim mrežnim stranicama, društvenim mrežama, stranicama projektnih Partnera i drugim komunikacijskim kanalima oglašavanja. Ova privola daje se na razdoblje trajanja projekta do 28. listopada 2020. godine.

kulcentar

kulcentar