POZIV NA PRIJAVU PRODUKCIJE/PROGRAMA ZA KULTURNI CENTAR MLADIH U SLAVONSKOM BRODU
12/06/2019
kulcentar (125 articles)
Podijeli

POZIV NA PRIJAVU PRODUKCIJE/PROGRAMA ZA KULTURNI CENTAR MLADIH U SLAVONSKOM BRODU

U sklopu provedbe projekta „Kulturni centar mladih – Razvoj javno-civilnog partnerstva u kulturi u Slavonskom Brodu (KUL centar)“ otvoren je poziv na prijavu produkcija/programa za Kulturni centar mladih u Slavonskom Brodu. Svrha je ovih prijava prikupiti produkcije/programe za razvoj novo oformljenog Kulturnog centra mladih uključivanjem zainteresiranih građana i organizacija civilnog društva za sudjelovanje u kreiranju novih kulturnih i umjetničkih programa i sadržaja u Slavonskom Brodu.

Pozivaju se sve organizacije civilnog društva i zainteresirani građani da prijave svoje produkcije/programe za Kulturni centar mladih u Slavonskom Brodu.

Potrebni obrazac za prijavu produkcija/programa za Kulturni centar mladih u Slavonskom Brodu dostupan je putem sljedeće poveznice:

http://kulcentar.kkd-ibm.hr/wp-content/uploads/2019/06/Obrazac-za-prijavu-programa-u-Kulturnom-centru-mladih.doc

Ispunjen obrazac potrebno je poslati najkasnije do 1. srpnja 2019. godine na e-mail adresu:

kul.centar.prijedlozi@kkd-ibm.hr, putem pošte ili osobnim dolaskom na adresu:

Kazališno-koncertna dvorana Ivana Brlić Mažuranić

Trg Stjepana Miletića 12

35 000 Slavonski Brod

s naznakom: Prijava produkcija/programa za Kulturni centar mladih u Slavonskom Brodu

 

Projekt „Kulturni centar mladih – Razvoj javno-civilnog partnerstva u kulturi u Slavonskom Brodu (KUL centar)“ u vrijednosti 2.497.628,64 kn sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u iznosu od 2.122.984,34 kn, a iz proračuna Republike Hrvatske izdvojeno je 374.544,30 kn. Nositelj projekta je Kazališna družina Ivana Brlić Mažuranić, a partneri na projektu su Grad Slavonski Brod, Kazališno-koncertna dvorana Ivana Brlić-Mažuranić, Kino Klub Paluba 7, Udruga Kameleon & Mreža te Fotoklub Kadar SB. Podršku u pripremi i provedbi projekta pruža Razvojna agencija Grada Slavonskog Broda.

Sadržaj poziva isključiva je odgovornost Kazališne družine Ivana Brlić Mažuranić.

Više informacija o projektu pronađite na http://kulcentar.kkd-ibm.hr/.

 

 

kulcentar

kulcentar