ODRŽANA PRVA RADIONICA OSMIŠLJAVANJA MODELA RADA KUL CENTRA
15/05/2019
kulcentar (314 articles)
Podijeli

ODRŽANA PRVA RADIONICA OSMIŠLJAVANJA MODELA RADA KUL CENTRA

U Centru mladih u Slavonskom Brodu dana 14. svibnja 2019. održana je prva radionica KUL centra s ciljem osmišljavanja modela rada KUL centra unutar Centra mladih. Cilj prve radionice bilo je predstavljanje projekta KUL centra, tema o sudioničkom upravljanju tj. izrada modela i poziv na suradnju svih zainteresiranih dionika čija je svrha ostvarenje uključenosti organizacija civilnog društva, javnog sektora i lokalne zajednice u donošenju odluke i upravljanja novooformljenog Kulturnog centra mladih.

Radionicu je vodio dr.sc Jadran Antolović iz tvrtke Hadrian i partneri d.o.o., te je uputio poziv zainteresiranim građanima za seminare o sudioničkom upravljanju koji će se održati krajem mjeseca svibnja i početkom lipnja ove godine, detalje možete pogledati na web stranici KUL centra. Isto tako KUL centar provest će online anketiranje građana i javno savjetovanje, u sklopu projekta održati će se još dvije radionice i javna tribina o modelu sudioničkog upravljanja KUL centrom.

Nositelj Projekta KUL centar „Kulturni centar mladih – Razvoj javno-civilnog partnerstva u kulturi u Slavonskom Brodu (KUL centar) je Kazališna družina „Ivana Brlić-Mažuranić“ u suradnji s partnerima: Grad Slavonski Brod, Kazališno-koncertna dvorana „Ivana Brlić-Mažuranić“, Kino Klub Paluba 7, Udruga Kameleon i Mreža, Fotoklub Kadar SB.

Pozivamo sve građane i Udruge da se uključe i sudjeluju u KUL centru.

 

Anketa za dionike zainteresirane za sudioničko upravljanje KUL Centrom u Slavonskom Brodu

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfPpupSSd3a1YqAn7SXtl9UAhvkBweGsmKn0q0vYLBud6WEgg/viewform

 

kulcentar

kulcentar