NOVA SCENSKA OPREMA ZA CENTAR MLADIH-KUL CENTAR
20/09/2019
kulcentar (272 articles)
Podijeli

NOVA SCENSKA OPREMA ZA CENTAR MLADIH-KUL CENTAR

 

 

U sklopu provedbe projekta Kulturni centar mladih – Razvoj javno-civilnog partnerstva u kulturi u Slavonskom Brodu (KUL centar) 19. rujna 2019. u 13 sati održana je tiskovna konferencija povodom predstavljanja nove scenske opreme u Centru mladih, Ulica Ante Starčevića 11, 35 000 Slavonski Brod. Poziv na konferenciju upućen je projektnim partnerima i medijima, a velik broj medija je i popratio događaj. Nova scenska oprema ukupne vrijednosti u iznosu od 615.537,50 kuna, olakšat će održavanje svih glazbeno-scenskih programa u prostoru Centra mladih i omogućit će realizaciju novih programa i aktivnosti za koje je potrebna suvremena oprema. 

Projekt Kulturni centar mladih – Razvoj javno-civilnog partnerstva u kulturi u Slavonskom Brodu (KUL centar) u vrijednosti 2.497.628,64 kn sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u iznosu od 2.122.984,34 kn, a iz proračuna Republike Hrvatske izdvojeno je 374.644,30 kn.

Nositelj projekta je Kazališna družina Ivana Brlić-Mažuranić, a partneri na projektu su: Grad Slavonski Brod, Kazališno-koncertna dvorana Ivana Brlić-Mažuranić, Kino klub Paluba 7, Udruga Kameleon & Mreža te Fotoklub Kadar SB. Podršku u pripremi i provedbi projekta pruža Razvojna agencija Grada Slavonskog Broda.

Cilj projekta je zajednička priprema i provedba kulturno-umjetničkih programa korisnika Centra mladih u Slavonskom Brodu, promocija koncepta sudioničkog upravljanja te razvoj javno-civilnog partnerstva u kulturi. Projekt bi trebao rezultirati većom uključenošću građana, a posebno mladih, u donošenju odluka, pripremi i provedbi kulturnih i edukativnih programa.

Budi u centru, dođi u KUL centar!

 

 

 

kulcentar

kulcentar