Jetpack – Znanstvena fantastika za kreativce, iz vlastitog doma
05/05/2020
kulcentar (314 articles)
Podijeli

Jetpack – Znanstvena fantastika za kreativce, iz vlastitog doma

Pozivamo ljubitelje znanstvene fantastike da sudjeluju u virtualnoj radionici koju priprema Kazališna družina “Ivana Brlić-Mažuranić”

Iz sadašnjosti odlazimo u fantastiku. Neiscrpna je to tema koja traži vašu maštu i kreativnost. Kako? Pridružite se radionici na Facebook stranici Kazališne družine IBM – Lutkarstvo u izolaciji (KUL centar) klikom na rasprava (discussion).

Poveznica: https://www.facebook.com/events/1551241435044380/

Vrijeme održavanja radionice: 5. svibnja 2020. od 18 do 20 sati

Voditeljice radionice: Valentina Srnojević i Darija Vlajnić

Tehnička potpora: Ivan Barišić

Radionica je besplatna!

Prijava: 

NAPOMENA: *Prijavom na obrazac dajem izričitu informiranu privolu za potrebe fotografiranja, praćenja i promocije projektnih aktivnosti, u svrhu provedbe projekta „Kulturni centar mladih – Razvoj javno-civilnog partnerstva u kulturi u Slavonskom Brodu (KUL centar)“- snimanju, prikupljanju i obrađivanju fotografija, audio i video zapisa djeteta nastalih tijekom odvijanja projektnih aktivnosti na projektu te objavljivanju fotografija i zapisa na svojim mrežnim stranicama, društvenim mrežama, stranicama projektnih Partnera i drugim komunikacijskim kanalima oglašavanja. Ova privola daje se na razdoblje trajanja projekta do 28. listopada 2020. godine.

 

kulcentar

kulcentar