Javno savjetovanje o “Modelu sudioničkog upravljanja Centrom mladih-KUL centrom” u Slavonskom Brodu
25/09/2019
kulcentar (272 articles)
Podijeli

Javno savjetovanje o “Modelu sudioničkog upravljanja Centrom mladih-KUL centrom” u Slavonskom Brodu

 

U sklopu provedbe projekta “Kulturni centar mladih – Razvoj javno-civilnog partnerstva u kulturi u Slavonskom Brodu (KUL centar)” otvoren je poziv na javno savjetovanje o “Modelu sudioničkog upravljanja Centrom mladih-KUL centrom” u Slavonskom Brodu.

Svrha savjetovanja je da u Slavonskom Brodu zaživi Kulturni centar mladih kroz javno-civilno partnerstvo kao mjesto u kojemu vlada kreativnost, produkcija kulturnih, edukacijskih programa i projekata usmjerenih na unapređenje kulturnog života zajednice.

Pozivaju se sve organizacije civilnog društva i zainteresirani građani kako bi dali svoje sugestije, prijedloge, komentare i kritike koje će se razmotriti i uvažiti pri konačnom definiranju modela sudioničkog upravljanja.

Potrebni obrazac sudjelovanja u javnom savjetovanju za Kulturni centar mladih u Slavonskom Brodu dostupan je putem sljedeće poveznice: http://kulcentar.kkd-ibm.hr/obrazac-za-savjetovanje-2/

 

Ispunjen obrazac potrebno je poslati najkasnije do 15. listopada. 2019. godine na e-mail adresu: kul.centar.prijedlozi@kkd-ibm.hr, putem pošte ili osobnim dolaskom na adresu:

Kazališno-koncertna dvorana Ivana Brlić-Mažuranić

Trg Stjepana Miletića 12

35 000 Slavonski Brod

s naznakom: Javno savjetovanje o “Modelu sudioničkog upravljanja Centrom mladih-KUL centar” u Slavonskom Brodu

 

Na donjem linku možete pogledati akt (model rada)Model KUL centra Slavonski Brod” za javnu raspravu

http://kulcentar.kkd-ibm.hr/wp-content/uploads/2019/09/model-kul-centra-sb.pdf

 

 

 

kulcentar

kulcentar