JAVNI POZIV ZA ISPUNJAVANJE ANKETE
12/06/2019
kulcentar (125 articles)
Podijeli

JAVNI POZIV ZA ISPUNJAVANJE ANKETE

U sklopu provedbe projekta „Kulturni centar mladih – Razvoj javno-civilnog partnerstva u kulturi u Slavonskom Brodu (KUL centar)“ provodi se online anketa kojom se žele prikupiti mišljenja i odgovori zainteresiranih dionika na pitanje kulturne i umjetničke ponude u gradu Slavonskom Brodu.

Svrha ankete je dobiti relevantne odgovore koji će biti polazna točka za stvaranje i kreiranje nove kulturne i umjetničke ponude u Slavonskom Brodu kroz novo oformljeni Kulturni centar mladih, a putem kojih će se istražiti stavovi zainteresiranih dionika o sadašnjem stanju kulturne ponude te njihove potrebe i želje u stvaranju nove kulturne i umjetničke ponude u Slavonskom Brodu.

Pozivamo sve zainteresirane dionike da se do 1. srpnja 2019. godine uključe u ispunjavanje ankete te na taj način doprinesu razvoju Kulturnog centra mladih u Slavonskom Brodu. Anketa je u potpunosti anonimna, a dobiveni rezultati koristit će se u svrhu provedbe projekta „Kulturni centar mladih – Razvoj javno-civilnog partnerstva u kulturi u Slavonskom Brodu (KUL centar)“.

Anketi možete pristupiti putem sljedeće poveznice:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScFwerMJCjpxNYE9EV6GKjocGTl61vTcbOiAUGq0lUrDYKrQA/viewform?fbclid=IwAR0lC1wLaO8Xz9Xko9MaiSjEkW8h_yQF1Y7r2TiKCnKkrpLR3ORC7Gp0rbM

Projekt „Kulturni centar mladih – Razvoj javno-civilnog partnerstva u kulturi u Slavonskom Brodu (KUL centar)“ u vrijednosti 2.497.628,64 kn sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u iznosu od 2.122.984,34 kn, a iz proračuna Republike Hrvatske izdvojeno je 374.544,30 kn. Nositelj projekta je Kazališna družina Ivana Brlić Mažuranić, a partneri na projektu su Grad Slavonski Brod, Kazališno-koncertna dvorana Ivana Brlić-Mažuranić, Kino Klub  Paluba   7,   Udruga   Kameleon   &   Mreža   te   Fotoklub   Kadar   SB.  Podršku u pripremi i provedbi projekta pruža Razvojna agencija Grada Slavonskog Broda.

Sadržaj poziva isključiva je odgovornost Kazališne družine Ivana Brlić-Mažuranić. Više informacija o projektu pronađite na http://kulcentar.kkd-ibm.hr/.

 

Hvala Vam, KUL centar Slavonski Brod.

 

 

 

 

 

 

 

 

kulcentar

kulcentar