DOPIS OSNOVNIM I SREDNJIM ŠKOLAMA
12/09/2019
kulcentar (272 articles)
Podijeli

DOPIS OSNOVNIM I SREDNJIM ŠKOLAMA

DOPIS OSNOVNIM I SREDNJIM ŠKOLAMA

Poštovani!

Ovim putem želimo vam predstaviti naš projekt „Kulturni centar mladih-Razvoj javno-civilnog partnerstva u kulturi u Slavonskom Brodu (KUL centar)“.

Svrha projekta je unaprijediti postojeći koncept upravljanja Centrom mladih u Slavonskom Brodu (Ulica Ante Starčevića 11) kroz implementaciju modernog modela sudioničkog upravljanja koji je rezultat zajedničkog rada javnog, obrazovnog, civilnog i privatnog sektora, građana Slavonskog Broda i ojačanih kapaciteta svih dionika. Nositelj projekta KUL centar je Kazališna družina „Ivana Brlić-Mažuranić“, a partneri na projektu su: Grad Slavonski Brod kao jedinica lokalne samouprave, Kazališno-koncertna dvorana „Ivana Brlić-­Mažuranić“ kao ustanova u kulturi i četiri udruge iz kulture koje koriste prostore Centra mladih te su prepoznate od mlade i stručne publike – Kino Klub „Paluba 7“, Udruga „Kameleon i Mreža“ i Fotoklub „Kadar SB“. Potporu u pripremi i provedbi projekta pruža Razvojna agencija Grada Slavonskog Broda.        

U projektu organiziramo različite kulturno-umjetničke programe i aktivnosti kojima mladima, ali i svim zainteresiranim građanima želimo ponuditi nove i zanimljive kulturne događaje u našem gradu.

Naš centar nudi razne projektne aktivnosti: kazališne predstave za djecu i mlade, plesne predstave, projekcije filmova, fotografske radionice, izložbe, radionice prijevoda teksta i glazbene slušaonice, čitaonice i književne radionice, izložbe, tečajeve, seminare edukacije, tribine, debate, festivale…

Centar je opremljen suvremenom scenskom i informatičkom opremom.

Ovim dopisom želimo upoznati vas, vaše djelatnike i učenike s našim programom i projektnim aktivnostima koje biste mogli uvrstiti u vaše dodatne nastavne sadržaje kao oblik izvanučioničke nastave. Sve aktivnosti i programi koji se održavaju u sklopu projekta KUL centar su besplatni. Budite u centru, dođite u KUL centar!

Za sve detaljnije informacije možete nas pratiti na službenoj web stranici KUL centra i facebook stranici KUL centra:

 

                                                                   mailto:https://web.facebook.com/centarmladihslavonskibrod/

kulcentar

kulcentar