2. modul trodnevne edukacije “Novi načini upravljanja kulturom u Slavonskom Brodu” (3.- 5. lipnja 2019.)
11/06/2019
kulcentar (125 articles)
Podijeli

2. modul trodnevne edukacije “Novi načini upravljanja kulturom u Slavonskom Brodu” (3.- 5. lipnja 2019.)

U sklopu provedbe projekta “Kulturni centar mladih – Razvoj javno-civilnog partnerstva u kulturi u Slavonskom Brodu (KUL centar)” koji Kazališna družina Ivana Brlić-Mažuranić provodi  s projektnim partnerima Gradom Slavonskim Brodom, Kazališno-koncertnom dvoranom Ivana Brlić-Mažuranić, Kino klubom Paluba 7, Udrugom Kameleon i Mreža te Foto klubom Kadar SB do listopada 2020. godine, organizirana je trodnevna edukacija drugog modula „Novi oblici upravljanja u kulturi u Slavonskom Brodu” koja je održana od 3. do 5. lipnja 2019.

Cilj edukacije bio je upoznati sudionike s pojmom sudioničkog upravljanja, odgovornosti i kompleksnosti odnosa moći te misijom i vizijom Kulturnog centra mladih. Teme su bile i: razlike između privatnih, javnih i zajedničkih interesa svih dionika, etičnost u procesima sudjelovanja, partnerstvo i produkcija programa u Kulturnom centru mladih, sudioničko upravljanje Kulturnim centrom mladih i potencijali koje nudi novi način upravljanja u kulturi za razvoj kulturnog i društvenog života, kvalitetu života za stanovništvo i organizaciju kulture i umjetnosti.

Voditelji radionice: dr. sc Jadran Antolović i Stjepan Lacković, mag. edu. inf. et. phil.
Tvrtka Hadrian i partneri d.o.o., Zagreb.

Sudionici i voditelji trodnevne edukacije bili su zadovoljni suradnjom. Edukacija je bila odlična prilika da se sudionici projekta bolje upoznaju, razmjene ideje, ali i nauče nešto novo kako bi ostvarenje projekta KUL centra bilo što uspješnije.
Zahvaljujemo se voditeljima na stručnom vodstvu i sudionicima na sudjelovanju!

kulcentar

kulcentar